Doorgaan naar hoofdcontent

Mens sana in corpore sano

BeeTree dient als plaats waar bezoekers een slijpsteen voor hun geest kunnen halen. Een marktplein waar opleiders hun waren aan kunnen bieden en geïnteresseerden rustig kunnen rondsnuffelen om te kijken op welk gebied ze zich willen ontwikkelen of waarin ze zich willen verdiepen. Tegelijkertijd ervaren de aanbieders wat men van hun aanbod vindt of leren ze hoe andere aanbieders hun waar promoten. Aan het eind van de dag verlaat een ieder het plein een stukje rijker en met een beetje meer kennis.

Het is echter niet enkel geestelijke verlichting wat er wordt aangeboden op BeeTree, sportieve trainingen of workshops kunnen ook een plek vinden in de catalogus. Een combinatie die zeer goed samengaat. Al in de tijd van de Romeinen liet men immers optekenen dat een gezonde geest thuishoort in een gezond lichaam. Wanneer het lichaam verzorgd en uitgerust of juist fysiek afgemat is, neemt het brein informatie veel makkelijker op. Geen wonder dat veel studenten vaak eerst even flink gaan sporten om vervolgens met een voldaan lichaam in de studieboeken te duiken. Vandaar dat beide vormen van zelfontplooiing te vinden zijn op BeeTree.

Daarom zijn we de laatste weken actief op zoek naar sportverenigingen die gratis hun trainingen bij ons willen promoten. Daarbij hebben we bewust de wat kleinere sportverenigingen gekozen om te benaderen. Grote sportverenigingen mogen uiteraard altijd op de website, maar hebben al naam van zichzelf. Vraag aan een willekeurige voetballiefhebber in Nijmegen naar de amateurvoetbalclubs in de regio en de kans is groot dat hij of zij er moeiteloos een aantal opnoemt.
Wij willen ook graag een podium zijn voor de kleinere verenigingen, die niet direct te binnenschieten bij het denken aan sport. Er is een scala aan leuke en interessante sporten in Nederland waar weinig mensen van af weten, simpelweg omdat ze niet een groot podium hebben om hun waren te vertonen. Een Aikido-vereniging moet het vaak doen met enkel hun eigen website, die dan op pagina vijf van Google is te vinden, en het is maar de vraag of men de kennis of tijd in huis heeft om er goede marketing aan mee te geven. Voor die partijen is het ontzettend interessant om met ons in zee te gaan. Zo hebben zij een podium om meer mensen te bereiken en kunnen cursisten zich lichamelijk afmatten voordat ze zich aan een mentale slijpsteen wagen.
Zo kan het adagium “een gezonde geest in een gezond lichaam” haar woorden kracht bij zetten door de diversiteit van trainingen op onze site. Want wat is er nou bijvoorbeeld lekkerder om je eerst uit te leven in de boksring, om je vervolgens met een voldaan gevoel op een training Integraal Adviseren te storten?

Reacties

Populaire posts van deze blog

BeeTree gestopt

Helaas, we zijn gestopt met BeeTree. We hebben het vast verkeerd aangepakt, we hebben er te weinig geld in gestopt en soms zat het misschien ook gewoon even tegen. We hadden het natuurlijk graag anders gezien, met het is zoals het is. Hoe dan ook, we willen iedereen bedanken die op BeeTree actief is geweest.

EDU-DEX ontsloten op BeeTree

De komende tijd gaat BeeTree geleidelijk cursusgegevens publiceren die door verschillende aanbieders beschikbaar worden gesteld via EDU-DEX. Het aanbod op BeeTree wordt daarmee sterk vergroot: we voegen zo'n 12.000 cursussen toe. Deze cursusgegevens zijn altijd actueel want dat is een voorwaarde die EDU-DEX aan de opleiders stelt. Een mooie uitbreiding dus en we verwachten dat de populariteit van BeeTree.nl hierdoor zal toenemen. Want met een groter en diverser aanbod worden we steeds relevanter voor onze bezoekers.


NCOI trekt cursussen terug van BeeTree

We waren maar wat blij met de EDU-DEX database. Daarmee konden we het cursusaanbod op BeeTree.nl sneller laten groeien tot een volwassen vitrine. Helaas pakte het anders uit. NCOI heeft ons verzocht om alle cursussen van NCOI en haar merken (Boertien Vergouwen Overduin, Bestuursacademie Nederland, Computrain, ISBW, ISES, Lectric, Marcus Verbeek Praehed, NIBE-SVV, NTI, Pro Education, Schoevers en Scheidegger) te verwijderen van onze site. We hebben deze 10.500 cursussen inmiddels verwijderd. Een domper...