Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe voorpagina BeeTree

Eind deze week lanceren we de nieuwe voorpagina van BeeTree waarop je je cursus of je opleidingsinstelling op een fraaiere manier dan voorheen kunt tonen op de voorpagina. We naderen gestaag de 1.000 cursussen en daarmee ontstaat de behoefte om de voorpagina wat beter te ordenen. Ook die behoefte wordt met de nieuwe homepage ingevuld. We hopen dat iedereen tevreden is met dit nieuwe frontje en horen graag je mening.

Na de lancering van de nieuwe homepage beginnen we aan een mobiele versie van beetree.nl. We zien aan de statistieken dat bijna de helft van onze bezoekers via een een mobiele telefoon op onze site komt. Deze bezoekers zullen niet erg te spreken zijn over het huidige resultaat, maar dat gaat dus snel veranderen. We houden je op de hoogte!

Reacties

Populaire posts van deze blog

EDU-DEX ontsloten op BeeTree

De komende tijd gaat BeeTree geleidelijk cursusgegevens publiceren die door verschillende aanbieders beschikbaar worden gesteld via EDU-DEX. Het aanbod op BeeTree wordt daarmee sterk vergroot: we voegen zo'n 12.000 cursussen toe. Deze cursusgegevens zijn altijd actueel want dat is een voorwaarde die EDU-DEX aan de opleiders stelt. Een mooie uitbreiding dus en we verwachten dat de populariteit van BeeTree.nl hierdoor zal toenemen. Want met een groter en diverser aanbod worden we steeds relevanter voor onze bezoekers.


NCOI trekt cursussen terug van BeeTree

We waren maar wat blij met de EDU-DEX database. Daarmee konden we het cursusaanbod op BeeTree.nl sneller laten groeien tot een volwassen vitrine. Helaas pakte het anders uit. NCOI heeft ons verzocht om alle cursussen van NCOI en haar merken (Boertien Vergouwen Overduin, Bestuursacademie Nederland, Computrain, ISBW, ISES, Lectric, Marcus Verbeek Praehed, NIBE-SVV, NTI, Pro Education, Schoevers en Scheidegger) te verwijderen van onze site. We hebben deze 10.500 cursussen inmiddels verwijderd. Een domper...


Aangesterkt en opnieuw zwanger

BeeTree zit inmiddels weer op ruim 10.000 cursussen. Terug van nooit-echt-weggeweest dus, met deze omvangrijke BeeTree-cursuscatalogus. En we zullen de komende tijd flink wat nieuwe zaken het licht laten zien. Zo zijn we bezig om de zoekmachine te herzien. De zoekresultaten worden beter en de presentatie van de resultaten gelikter. Ook de importfaciliteit wordt verbeterd waardoor meer cursusdetails kunnen worden getoond (zoals exacte data van de cursusbijeenkomsten). Goed bezig, toch?