Doorgaan naar hoofdcontent

BeeTree groeit snel

Zoekresultaten op mobiele versie van BeeTree
Zoekresultaten op mobiele versie van BeeTree
Het aanbod op BeeTree is in 2015 flink toegenomen. Op dit moment worden ruim 2.000 cursussen en workshops geadverteerd. We zijn in het derde kwartaal overgestapt van een passieve, online benadering naar een actieve benadering waarbij we instellingen en ZZP-ers bellen met de vraag of we hun aanbod op BeeTree mogen plaatsen. Deze aanpak leidde in dat laatste kwartaal tot een verdubbeling van het aanbod. In 2016 willen we het aanbod snel verder uitbreiden met deze actieve benadering. Een groot, actueel en dekkend aanbod maakt BeeTree interessant voor potentiĆ«le cursisten. En we zien overigens al dat cursisten van onze site gebruik maken: zo'n 1.000 geĆÆnteresseerden vonden via BeeTree de weg naar een opleider. Het gaat dus goed met BeeTree!

Reacties

Populaire posts van deze blog

BeeTree gestopt

Helaas, we zijn gestopt met BeeTree. We hebben het vast verkeerd aangepakt, we hebben er te weinig geld in gestopt en soms zat het misschien ook gewoon even tegen. We hadden het natuurlijk graag anders gezien, met het is zoals het is. Hoe dan ook, we willen iedereen bedanken die op BeeTree actief is geweest.

EDU-DEX ontsloten op BeeTree

De komende tijd gaat BeeTree geleidelijk cursusgegevens publiceren die door verschillende aanbieders beschikbaar worden gesteld via EDU-DEX. Het aanbod op BeeTree wordt daarmee sterk vergroot: we voegen zo'n 12.000 cursussen toe. Deze cursusgegevens zijn altijd actueel want dat is een voorwaarde die EDU-DEX aan de opleiders stelt. Een mooie uitbreiding dus en we verwachten dat de populariteit van BeeTree.nl hierdoor zal toenemen. Want met een groter en diverser aanbod worden we steeds relevanter voor onze bezoekers.


NCOI trekt cursussen terug van BeeTree

We waren maar wat blij met de EDU-DEX database. Daarmee konden we het cursusaanbod op BeeTree.nl sneller laten groeien tot een volwassen vitrine. Helaas pakte het anders uit. NCOI heeft ons verzocht om alle cursussen van NCOI en haar merken (Boertien Vergouwen Overduin, Bestuursacademie Nederland, Computrain, ISBW, ISES, Lectric, Marcus Verbeek Praehed, NIBE-SVV, NTI, Pro Education, Schoevers en Scheidegger) te verwijderen van onze site. We hebben deze 10.500 cursussen inmiddels verwijderd. Een domper...