Doorgaan naar hoofdcontent

WYSIWYG-editor en XML-importfunctie in aantocht

We zijn inmiddels ver gevorderd met de WYSIWYG editor voor BeeTree.nl. Hiermee kunnen onze gebruikers gemakkelijker een cursus aanbrengen op de site: je ziet meteen hoe je cursusadvertentie eruit komt te zien. Ideaal voor het plaatsen van een of enkele cursusadvertenties op BeeTree.
Maar wat nu als je veel cursussen wilt plaatsen? Tot nu toe moest je daarvoor met ons contact opnemen. Inmiddels hebben we onderhuids enkele wijzigingen door waardoor cursusinstellingen grote hoeveelheden cursussen in één keer op BeeTree te plaatsen. Hiervoor komt op korte termijn een XML importfunctie beschikbaar. Ideaal voor het plaatsen van grote hoeveelheden cursussen. Nog andere wensen? Neem dan contact met ons op, bijvoorbeeld via onze contactpagina.

Reacties

Populaire posts van deze blog

BeeTree gestopt

Helaas, we zijn gestopt met BeeTree. We hebben het vast verkeerd aangepakt, we hebben er te weinig geld in gestopt en soms zat het misschien ook gewoon even tegen. We hadden het natuurlijk graag anders gezien, met het is zoals het is. Hoe dan ook, we willen iedereen bedanken die op BeeTree actief is geweest.

EDU-DEX ontsloten op BeeTree

De komende tijd gaat BeeTree geleidelijk cursusgegevens publiceren die door verschillende aanbieders beschikbaar worden gesteld via EDU-DEX. Het aanbod op BeeTree wordt daarmee sterk vergroot: we voegen zo'n 12.000 cursussen toe. Deze cursusgegevens zijn altijd actueel want dat is een voorwaarde die EDU-DEX aan de opleiders stelt. Een mooie uitbreiding dus en we verwachten dat de populariteit van BeeTree.nl hierdoor zal toenemen. Want met een groter en diverser aanbod worden we steeds relevanter voor onze bezoekers.


NCOI trekt cursussen terug van BeeTree

We waren maar wat blij met de EDU-DEX database. Daarmee konden we het cursusaanbod op BeeTree.nl sneller laten groeien tot een volwassen vitrine. Helaas pakte het anders uit. NCOI heeft ons verzocht om alle cursussen van NCOI en haar merken (Boertien Vergouwen Overduin, Bestuursacademie Nederland, Computrain, ISBW, ISES, Lectric, Marcus Verbeek Praehed, NIBE-SVV, NTI, Pro Education, Schoevers en Scheidegger) te verwijderen van onze site. We hebben deze 10.500 cursussen inmiddels verwijderd. Een domper...