Doorgaan naar hoofdcontent

Toekomst van BeeTree - iets voor jou?

Sinds 2014 is BeeTree aanwezig als tussenpartij op de Nederlandse markt voor opleidingen, cursussen en workshops. BeeTree.nl biedt cursisten een site met een breed, actueel cursusaanbod en voor opleiders is het een solide platform waarop zowel zelfstandige docenten als grote instellingen gemakkelijk cursussen kunnen plaatsen. Voor ons, de oprichters, is daarmee een belangrijke doelstelling gehaald. 

Maar daarmee is BeeTree er nog niet. Want BeeTree moet zijn plekje in de markt nog veroveren. En daarvoor is andere kennis en talent nodig. We willen het stokje daarom doorgeven aan een of meerdere partijen die het beheer en doorontwikkeling, en niet onbelangrijk, de marketing op zich willen nemen. Als dit wat voor jou is, dan horen we graag van je. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

BeeTree gestopt

Helaas, we zijn gestopt met BeeTree. We hebben het vast verkeerd aangepakt, we hebben er te weinig geld in gestopt en soms zat het misschien ook gewoon even tegen. We hadden het natuurlijk graag anders gezien, met het is zoals het is. Hoe dan ook, we willen iedereen bedanken die op BeeTree actief is geweest.

EDU-DEX ontsloten op BeeTree

De komende tijd gaat BeeTree geleidelijk cursusgegevens publiceren die door verschillende aanbieders beschikbaar worden gesteld via EDU-DEX. Het aanbod op BeeTree wordt daarmee sterk vergroot: we voegen zo'n 12.000 cursussen toe. Deze cursusgegevens zijn altijd actueel want dat is een voorwaarde die EDU-DEX aan de opleiders stelt. Een mooie uitbreiding dus en we verwachten dat de populariteit van BeeTree.nl hierdoor zal toenemen. Want met een groter en diverser aanbod worden we steeds relevanter voor onze bezoekers.


NCOI trekt cursussen terug van BeeTree

We waren maar wat blij met de EDU-DEX database. Daarmee konden we het cursusaanbod op BeeTree.nl sneller laten groeien tot een volwassen vitrine. Helaas pakte het anders uit. NCOI heeft ons verzocht om alle cursussen van NCOI en haar merken (Boertien Vergouwen Overduin, Bestuursacademie Nederland, Computrain, ISBW, ISES, Lectric, Marcus Verbeek Praehed, NIBE-SVV, NTI, Pro Education, Schoevers en Scheidegger) te verwijderen van onze site. We hebben deze 10.500 cursussen inmiddels verwijderd. Een domper...